Sara Happ și rutina ei pentru buze hidratate

The Lip Expert, Sara Happ, CEO și fondatoarea companiei Sara Happ, este de părere că buzele au nevoie de același tratament pentru întreținere precum tenul și corpul nostru. Ne este extrem de ușor și natural să acordăm atenție anumitor părți ale corpului, însă Sara Happ pune accentul pe întreținerea buzelor printr-o rutină corespunzătoare. 

„Lip nerd fact”: Buzele sunt singura parte a corpului unde nu există glande sudoripare, prin urmare este o zonă care necesită hidratare externă continuă și consum corespunzător de apă.

blank

De ce produsele Sara Happ
sunt atât de iubite în întreaga lume?

Chiar fondatoarea spune că uleiurile și polimerii din compoziția produselor sunt ingrediente extrem de hidratante și nimeni de pe piața de skincare și makeup nu a reușit să stăpânească formulele așa de bine ca Sara Happ. 

 Cum să descifrezi lista de ingrediente? Sara spune că dacă ai buze uscate, stai de parte de: diferite tipuri de ceară, alcooli și coloranți.

Pasul 1 - Exfolierea

Primul pas în rutina buzelor mereu hidratate este – aplicarea scrub-ului – aka faimosul The Lip Scrub. Exfoliază orice urmă de piele moartă și uscată pentru buze extrem de hidratante. Cum? Aplică cu degetul produsul pe buze, masează- l și clătește cu apă caldă.

Pasul 2 - Lip Frosting Time

Lip frosting sau aplicarea măștii Sweet Clay Lip Mask pentru a te asigura că buzele primesc toți nutrienții necesari pentru o hidratare maximă după o zi lungă.

Pasul 3 - Crema de noapte

Crema pentru buze – The Dream Slip. Sara spune că deși fiecare dintre noi folosim o cremă pentru față pe timpul nopții, ar trebui să introducem în rutina noastră și o cremă pentru buze. Când corpul nostru se odihnește, pielea noastră lucrează, spune Sara. The Dream Slip are lipide, grăsimi și uleiuri care restaurează hidratarea buzelor.

Cu siguranță Sara Happ a revoluționat îngrijirea buzelor din ziua în care compania ei s-a lansat pe piață. Ne bucurăm că produsele ei fac parte din selecția Savage Beauties și că pot ajunge și la tine.

Produs indisponibil momentan, vrei să fii anunțat(ă) când revine în stoc?
blank

Abonare Newsletter

Te-ai abonat cu succes la newsletter-ul Savage Beauties. Bine ai venit în comunitatea noastră! Te vom ține la curent cu toate noutățile din domeniul clean high-end beauty!

O zi frumoasă!

Consent Management Platform by Real Cookie Banner