COMENZI

Puteți comanda fără un cont de client. Cu toate acestea, dacă vă înregistrați ca și client, beneficiați de posibilitatea verificării istoricului de comenzi, comenzilor în curs, salvarea datelor de livrare și facturare pentru a plasa comenzi mai rapid.

Dați click pe “Am uitat parola” și introduceți adresa dumneavoastră de email. Parola dumneavoastră va fi resetată și veți primi un email cu un link unde veți putea seta o nouă parolă.

Accesând contul dumneavoastră, puteți modifica următoarele informații:

  • Nume, prenume, adresa de email și parola
  • Informații legate de livrare și facturare
  • Lista de produse favorite
  • Abonarea la newsletter

În cazul în care doriți să modificați comanda dumneavoastră, echipa noastră trebuie să știe acest lucru înainte de expediere. Vă rugăm să luați legătura cu noi cât mai repede posibil.

Facem tot posibilul ca să onorăm toate solicitările dumneavoastră, dar în același timp, încercăm să expediem toate comenzile cât mai repede posibil. Astfel, nu putem garanta că modificarea comenzii poate fi efectuată.

Pentru a verifica dacă comanda dumneavoastră a fost plasată cu succes, accesați contul de client, unde veți găsi un sumar al comenzilor dumneavoastră. În cazul în care ați comandat ca invitat, vă rugăm să luați legătura cu noi.

În prezent, dispuneți de următoarele metode de plată:

  • Prin card bancar
  • Ramburs – cash la livrare

Sigur. Introduceți datele firmei în secțiunea “Informații de facturare”.

Nu ai găsit un răspuns la întrebarea ta? Contactează-ne pe email la
contact@savagebeauties.ro.

Nu ai găsit un răspuns la întrebarea ta? Contactează-ne pe email la
contact@savagebeauties.ro

Produs indisponibil momentan, vrei să fii anunțat(ă) când revine în stoc?
blank

Abonare Newsletter

Te-ai abonat cu succes la newsletter-ul Savage Beauties. Bine ai venit în comunitatea noastră! Te vom ține la curent cu toate noutățile din domeniul clean high-end beauty!

O zi frumoasă!

Consent Management Platform by Real Cookie Banner