Agent Nateur

Ingrediente mereu pure și calitative - o experiență de lux pentru o îngrijire a tenului pe bază de ingrediente active din Europa, atent testate pentru siguranță și eficiență maximă

Ingrediente mereu pure și calitative - o experiență de lux pentru o îngrijire a tenului pe bază de ingrediente active din Europa, atent testate pentru siguranță și eficiență maximă

Favorite Savage Beauties

Despre Agent Nateur

Agent Nateur

Fondatori

Creat de Jena Covello după ce la vârsta de 23 de ani a fost diagnosticată cu endometrioză și adenomioză. După multe intervenții chirurgicale, a descoperit legătura dintre toxicitatea crescută cu metale grele și utilizarea deodorantelor cu aluminiu. Jena și-a stabilit ca nouă misiune să creeze produse naturale și sigure inclusiv pentru sistemul endocrin. A reușit cu succes lansarea brandului Agent Nateur, o linie de produse naturale, high-end pentru îngrijirea pielii, lansând inclusiv produsul vedetă – deodorantul the holi(stick).

Produse

Toate produsele Agent Nateur oferă o experiență luxoasă, care împrospătează pielea. Create pe bază de ingrediente de înaltă calitate din Europa, produsele sunt testate clinic pentru a fi sigure și eficiente. Formula Agent Nateur este bazată pe o gamă largă de vitamine, minerale, uleiuri și extrase din plante din surse de încredere. Scopul acestui brand este să ofere formule care să ajute pielea fără a o expune la chimicale și toxine. Toate produsele sunt certificate Ecocert, organice și non-GMO.

Formula Agent Nateur aduce produselor capacitatea de a hidrata și proteja tenul împotriva factorilor nocivi din mediul înconjurător care cauzează îmbătrânirea prematură. Efectul utilizării produselor este unul de reîmprospătare, hidratare în profunzime și un aspect sănătos, proaspăt al tenului. Ingredientele utilizate sunt puternic conectate cu natura. Franța, Germania, Elveția și Bulgaria sunt doar câteva din țările din care specialiștii Agent Nateur au procurat ingrediente la cel mai înalt nivel calitativ.

Agent Nateur

Branduri
Produs indisponibil momentan, vrei să fii anunțat(ă) când revine în stoc?
blank

Abonare Newsletter

Te-ai abonat cu succes la newsletter-ul Savage Beauties. Bine ai venit în comunitatea noastră! Te vom ține la curent cu toate noutățile din domeniul clean high-end beauty!

O zi frumoasă!

Consent Management Platform by Real Cookie Banner