Amly

Născut în natură, puternic ancorat în știință – Brandul care din 2015 aduce pe piața de beauty terapii holistice pe bază de plante din fermele organice din Anglia. Creat pentru o îngrijire naturală și o rutină completă!

Născut în natură, puternic ancorat în știință – Brandul care din 2015 aduce pe piața de beauty terapii holistice pe bază de plante din fermele organice din Anglia. Creat pentru o îngrijire naturală și o rutină completă!

Favorite Savage Beauties

Despre Amly

AMLY

Fondatori

Amly este numele unei pajiști cu flori sălbatice situate la ferma Lisei Smallpeice, în Anglia. Într-o zi, cofondatoarea Amly Botanicals a găsit un izvor de apă chiar sub această pajiște și așa a început întreaga aventură. Amly Face Mist, este un produs inspirat de prospețimea pajiștii după o ploaie liniștită și caldă de vară. Kerry Moore, de profesie terapeut craniosacral, utilizează puterea atingerii pentru a ajuta corpul să se echilibreze și să se vindece singur. Ritualurile de îngrijire Amly au la bază această practică de a-ți atinge tenul, aplicând treptat fiecare produs corespunzător pasului din îngrijire.

Produse

Fiecare produs este creat cu atenție, fără grabă și cu multă cercetare. Ingredientele sunt selectate după gradul de sustenabilitate, proprietăți și calitate. Fiecare ingredient care ajunge în lista Amly Botanicals este unul special, cu o contribuție esențială în crearea produselor. Amly este familia plantelor, plantelor ierboase și a florilor.

Natura este sursa de inspirație și ingrediente pentru Amly. Mediul înconjurător în care trăim nu trebuie doar protejat, ci și îngrijit, lucrat cu atenție.
Conceptul Amly se întoarce la pământul cultivat, la natura pură și curată și la resursele naturale aflate la dispoziția noastră. Pajiștile, izvoarele de apă, pădurile sunt o sursă puternică de inspirație pentru acest brand.

Amly Botanicals

Branduri
Produs indisponibil momentan, vrei să fii anunțat(ă) când revine în stoc?
blank

Abonare Newsletter

Te-ai abonat cu succes la newsletter-ul Savage Beauties. Bine ai venit în comunitatea noastră! Te vom ține la curent cu toate noutățile din domeniul clean high-end beauty!

O zi frumoasă!

Platforma de gestionare a consimțământului de către Real Cookie Banner