Senteurs D'Orient

Frumusețe din orient. Lumea selectă și frumoasă a Libanului direct în săpunurile Senteurs D’Orient. Parfum sofisticat și ingrediente inedite pentru o stare de bine.

Frumusețe din orient. Lumea selectă și frumoasă a Libanului direct în săpunurile Senteurs D’Orient. Parfum sofisticat și ingrediente inedite pentru o stare de bine.

Favorite Savage Beauties

Despre Senteurs D'Orient

Senteurs

Fondatori

Sarah Akkari este CEO-ul companiei Senteurs d’Orient USA, cu origini în Liban. Sarah a crescut în foarte multe culturi extrem de diferite, însă a rămas cel mai atașată de parfumurile și mâncarea libaneză. Cardamonul, scorțișoara sau apa de trandafir sunt doar câteva ingrediente care îmbogățesc cultura libaneză. Compania ei are bazele în Liban pentru că toate săpunurile create datează din Orientul Mijlociu de acum 6000 de ani.

Produse

Unul din cele mai îndrăgite produse Senteurs d’Orient este Orange Blossom, un săpun care emană parfumul de portocală transformând orice duș într-un adevărat ritual din Orientul Mijlociu. Întreaga gamă de produse ale brandului are ingrediente sănătoase, un parfum de neuitat și un efect pozitiv asupra minții și corpului.

Sarah Akkari și Senteurs d’Orient reprezintă un ajutor puternic pentru femeile din Liban. UN Women descrie activitatea brandului ca fiind o sursă de training în marketing, microfinanțare, networking și IT pentru femeile din Liban. De mai mult de 8 ani, Sarah dedică brandul pentru a oferi oportunități femeilor libaneze, încurajând educația și protejând dreptul acestora la libertate, la decizii proprii pentru a-și crea viața dorită.

Senteurs d'Orient

Branduri
Produs indisponibil momentan, vrei să fii anunțat(ă) când revine în stoc?
blank

Abonare Newsletter

Te-ai abonat cu succes la newsletter-ul Savage Beauties. Bine ai venit în comunitatea noastră! Te vom ține la curent cu toate noutățile din domeniul clean high-end beauty!

O zi frumoasă!

Consent Management Platform by Real Cookie Banner