Sara Happ

Tratează- ți buzele cu seriozitate. Exfoliere și hidratare cu ingrediente inedite pentru rezultate maxime. Descoperă Sara Happ! Începe cu The Original Lip Scrub, produsul vedetă!

Tratează- ți buzele cu seriozitate. Exfoliere și hidratare cu ingrediente inedite pentru rezultate maxime. Descoperă Sara Happ! Începe cu The Original Lip Scrub, produsul vedetă!

Favorite Savage Beauties

Despre Sara Happ

sara happ

Fondatori

Sara Happ, în 2005, după ce citise pentru a douăzecea oară despre exfolierea buzelor cu ajutorul periuței de dinți, a decis să creeze ea un un produs destinat doar buzelor. Cu un bol, câteva spatule și ingredientele potrivite, Sara a creat The Lip Scrub, cel mai renumit produs al brandului. Ulterior, câteva magazine din Los Angeles și o mână de celebrități au crezut în produsele create de Sara, ajungând astfel în revista People.

Produse

The Lip Scrub și The Lip Slip sunt cele mai cunoscute produse Sara Happ, funcționând ca un duo perfect pentru buze hidratate. Cheia pentru o piele strălucitoare și sănătoasă este exfolierea. După ce pielea este curățată de celulele moarte, produsele pentru îngrijire pot să își producă efectele în totalitate. Chiar dacă ai o zi plină sau tocmai ai ieșit de la clasa de yoga, cu produsele Sara Happ, buzele îți sunt mereu hidratate.
Brandul este fondat pe ideea de inovație în domeniul beauty. Sara este mereu determinată să lucreze împreună cu chimiștii săi pentru a veni cu produse noi, care nu există pe piață. Sara este de asemenea fondatoarea Proiectului F, o inițiativă socială cu scopul de a ajuta femeile antreprenor.

Sara Happ

Branduri
Produs indisponibil momentan, vrei să fii anunțat(ă) când revine în stoc?
blank

Abonare Newsletter

Te-ai abonat cu succes la newsletter-ul Savage Beauties. Bine ai venit în comunitatea noastră! Te vom ține la curent cu toate noutățile din domeniul clean high-end beauty!

O zi frumoasă!

Platforma de gestionare a consimțământului de către Real Cookie Banner