Branduri

Descoperă brandurile noastre mult îndrăgite, alese cu grijă pentru frumusețea și starea ta de bine

Descoperă brandurile noastre mult îndrăgite, alese cu grijă pentru frumusețea și starea ta de bine

AgentNateur2x

Ingrediente mereu pure și calitative – o experiență de lux pentru o îngrijire a tenului pe bază de ingrediente active din Europa, atent testate pentru siguranță și eficiență maximă.

aime-logo

O rutină completă începând din interior spre exterior – suplimente create pentru a adresa cauza afecțiunilor pielii. Sănătatea întregului corp produce efecte vizibile asupra pielii.

Amly2x

Născut în natură, puternic ancorat în știință – Brandul care din 2015 aduce pe piața de beauty terapii holistice pe bază de plante din fermele organice din Anglia. Creat pentru o îngrijire naturală și o rutină completă!

BloomAndBlossom2x

Produse pline de ingrediente reale pentru a rezolva probleme reale – inspirate din viața reală, produsele Bloom & Blossom se adresează întregii familii: de la cei mici la cei mari! Arome naturale pentru o stare de bine.

ClausPorto2x

Timp de 133 de ani, pe parcursul a 4 generații, Claus Porto aduce o expertiză unică în crearea săpunurilor, lumânărilor parfumate, parfumurilor și produselor de îngrijire pentru bărbați. Claus Porto – un brand cu istorie, din inima orașului Porto

Cosmedix2x

Ce punem pe pielea noastră este la fel de important ca ceea ce mâncăm – o perspectivă sănătoasă a brandului care militează pentru cele mai curate ingrediente în produsele de îngrijire a tenului. Fondat de esteticieni și experți din domeniul medical.

Cowshed2x

Calmul naturii în mijlocul agitației – produse care te relaxează instant oriunde ai fi! Naturale, cu arome din plante, produsele Cowshed sunt esențiale pentru un răsfăț la centrele SPA ale brandului sau chiar la tine acasă.

blank

Your skin will always be your best dress – produse pentru protecție solară cu un design deosebit și o formulă de neuitat, care aduce rezultatele promise

depurtavita

Depuravita îți hrănește sufletul, favorizând conexiunea interioară și bucuria. Produsele stimulează starea de bine emoțională, ridică spiritul și promovează o perspectivă pozitivă.

EllisFaas2x

Machiajul este o forma de exprimare. Vogue Paris o numește pe Ellis ca fiind unul din cei mai influenți make-up artiști, cu o experiență vastă, lucrând cu designeri, fotografi, stiliști, modele, fiind publicată în cele mai renumite reviste de modă din lume.

FurtunaSkin2x

Produse pentru îngrijirea tenului cu o eficiență ridicată fără a compromite sănătatea sau standardele etice. Ingrediente curate din inima Siciliei, atent alese, fără a dăuna în vreun fel pământul plin de viață al insulei.

gragile-logo

Fragile Cosmetics a făcut tangibil un concept care până atunci era doar o idee vizuală.

evolve

Brand-ul folosește cele mai bune ingrediente pe care natura le poate oferi, iar peste 40 dintre produse sunt certificate COSMOS ca organice sau naturale.

Karuna2x

Karuna semnifică compasiune în sanscrită – un brand care aduce în fiecare produs creat Complexul Beauty, un amestec de ingrediente bogate în antioxidanți, care hidratează, luptă împotriva îmbătrânirii tenului și oferă o strălucire naturală a pielii.

Manasi2x
Produse pure, naturale și simple create în colecții multifuncționale care susțin micile ferme organice. Materie primă adusă din minerale, plante sălbatice și flori, care contribuie la obținerea unor culori și texturi revoluționare.
MZSkin2x

Creat de Dr. Maryam Zamani, cunoscută ca doctorul de ochi. Un brand care aduce experiența și cunoștințele din domeniul medical pentru a formula produse extrem de eficiente care nu conțin siliconi, parabeni, sulfați și care nu dăunează mediului înconjurător.

NatureOfThings2x

Armonia dintre trup, minte și natură. Un brand care oferă produse calitative, rezultate științifice și transparența ingredientelor folosite pentru sănătatea prezentă și viitoare a clienților săi. Sănătatea este armonie!

Oio2x
O îngrijire avansată a tenului care produce rezultate vizibile. Produse testate atent și formulate pentru uniformizarea culorii tenului, piele sensibilă sau lipsită de vitalitate. Secretul amestecului celor 3 concepte.
Nursem2x
Pentru mâini care muncesc! Dezvoltat de asistenți medicali împreună cu laboratoarele și oamenii de știință din Newcastle, Nursem aduce produse dedicate hidratării pielii în profunzime pentru o perioadă lungă de timp.
Omorovicza2x
Puterea apelor termale din antichitate – o îngrijire a pielii bazată pe ritualuri cu o istorie de sute de ani din Budapesta. Descoperă produsele Omorovicza, create pentru fiecare tip de ten, pentru un tratament specific și personalizat.
Plenaire2x
Ingrediente curate, 100% vegane, ambalaje reciclabile – Plenaire încurajează sănătatea mentală și starea de bine adresându-se oricărui tip de ten prin produsele create. Fiecare produs este menit să aducă un răsfăț pielii și minții.
RmsBeauty2x

Produse clean la un alt nivel. Create pentru a-ți scoate în evidență frumusețea naturală, pe bază de ingrediente naturale, produsele Rms Beauty pot fi utilizate cu încredere, chiar și pentru evenimente speciale sau ședințe foto.

Pursoma2x
Săruri de baie și tratamente corporale menite să te detoxifice de stresul creat de tehnologie, luptând împotriva anxietății, insomniei și chimicalelor nocive. Produsele Pursoma sunt ajutorul ideal pentru un somn liniștit.
Roen2x
Produse cosmetice inovative non-toxice fără compromis la ingrediente! Produse high-end a căror ingrediente respectă cele mai înalte standarde din lume. Un machiaj de lungă durată pentru orice ocazie.
SaltAndStone2x
O legătură puternică între mare, munte și îngrijirea ta zilnică. Ambalaj reciclabil pentru a proteja oceanul, tehnologie Eco smart și producție folosind energie solară.
SanteursDOrient2x
Frumusețe din orient. Lumea selectă și frumoasă a Libanului direct în săpunurile Senteurs D’Orient. Parfum sofisticat și ingrediente inedite pentru o stare de bine.
SaraHapp2x
Tratează- ți buzele cu seriozitate. Exfoliere și hidratare cu ingrediente inedite pentru rezultate maxime. Descoperă Sara Happ! Începe cu The Original Lip Scrub, produsul vedetă!
Spongelle2x
Pășește în oaza îngrijirii cu Spongelle. Bureței impregnați pentru duș, parfumuri penrtu casă, seturi pentru cadou și produse pentru îngrijirea corpului pentru curățare, exfoliere, masaj și hidratare!
Ubuna2x
Produse create pentru a trata fiecare nevoie a tenului în parte. Tehnologia și practica științifică din Japonia împreună cu ingredientele atent alese, îți aduc produsele de care pielea ta are nevoie.
Vapour2x
În armonie cu natura. Produse pe bază de ingrediente curate, sustenabile, care îți evidențiază frumusețea naturală. Celebrează fiecare parte unică a tenului tău cu Vapour Beauty.
Zelens2x
Progresul științific duce la inovație pentru brandul Zelens. Fondat de dr. Marko Lens, specialist în procesul de anti-aging, brandul folosește ingrediente high-tech și plante pentru a crea formule complexe pentru sănătatea tenului.
Produs indisponibil momentan, vrei să fii anunțat(ă) când revine în stoc?
blank

Abonare Newsletter

Te-ai abonat cu succes la newsletter-ul Savage Beauties. Bine ai venit în comunitatea noastră! Te vom ține la curent cu toate noutățile din domeniul clean high-end beauty!

O zi frumoasă!

Consent Management Platform by Real Cookie Banner