Omorovicza și The Healing Concentrate™

Brand-ul Omorovicza a adus pe piața de skincare o serie de ingrediente unice și tehnici inovative de creare a produselor sale. The Healing Concentrate™ este un complex unic, menit să captureze puterile vindecătoare ale mineralelor aflate în renumitele băi termale din Budapesta și să le aducă până în epidermă.

Acest complex patentat stă la baza fiecărui produs Omorovicza și are ca scop obținerea unui ten ferm, suplu și întinerit. 

blank

De ce este atât de special?

Cu toții am aflat de proprietățile vindecătoare ale băilor termale în general și cu atât mai mult ale celor din Budapesta. Cercetătorii au aflat însă că acest mix de minerale extrem de benefic din apele termale nu poate pătrunde în piele. Prin urmare, cei de la Omorovicza, după multe cercetări, au reușit să transforme aceste minerale în compuși biodisponibili pentru a putea fi ușor absorbiți în piele.

Recomandarea Savage Beauties pentru o rutină cu acest complex patentat The Healing Concentrate

Pasul 1 - Curățare

Omorovicza Cleansing Foam – Spuma pentru curățare

Acest produs pentru curățarea tenului este infuzat cu super ingredientul Healing Concentrate™ pentru a îndepărta orice impurități și orice urmă de machiaj fără a lăsa tenul uscat.

Ideal de a se utiliza dimineața și seara prin aplicarea pe tenul ușor umed, urmat de clătire.

Pasul 2 - Tonifierea

Queen Of Hungary Mist
 

Câștigătorul titlului 2020 Beauty Shortlist Awards pentru cel mai bun mist pentru ten. Queen of Hungary Mist este de asemenea pe baza Healing Concentrate™ ajutând la purificarea, hidratarea și tonifiera pielii.

Se aplică pe ten după curățare sau pe parcursul zilei pentru o reîmprospătare.

Pasul 3 - Serul: Instant Perfection Serum

Instant Perfection Serum

Serul Omorovicza Instant Perfection a fost creat pentru a reduce ridurile fine sau adânci, porii și pentru a lăsa tenul fin, cu un aspect proaspăt, întinerit.

Se aplică dimineața și seara după curățare și tonifiere pentru un aspect proaspăt și luminos al tenului.

Pasul 4: Hidratarea pentru zi

Illuminating Moisturiser

Crema hidratantă Illuminating Moisturiser îmbină Healing Concentrate™ cu cristale de rubin pentru a hidrata și a diminua ridurile fine, lăsând pielea radiantă.

Se utilizează în fiecare dimineață după aplicarea serului pe ten și gât.

Hidratarea pentru noapte

Omorovicza Rejuvenating Night Cream

Crema pentru noapte Omorovicza Rejuvenating Night Cream are în compoziție renumitul Healing Concentrate™ și peptide din alune pentru a restaura hidratarea pielii pe timpul nopții. O formulă foarte cremoasă menită să diminueze ridurile fine și adânci, lăsând tenul ferm și tonifiat.

Se utilizează în fiecare seară după ser.

Produs indisponibil momentan, vrei să fii anunțat(ă) când revine în stoc?
blank

Abonare Newsletter

Te-ai abonat cu succes la newsletter-ul Savage Beauties. Bine ai venit în comunitatea noastră! Te vom ține la curent cu toate noutățile din domeniul clean high-end beauty!

O zi frumoasă!

Platforma de gestionare a consimțământului de către Real Cookie Banner