Oio Lab – Știință și natură

De ce ai alege produsele Oio?

blank

Știm cu toții, foarte bine, că piața de skincare este plină de opțiuni – foarte multe opțiuni, iar includerea unui produs nou în rutina noastră zilnică necesită informare și multă încredere în brand-ul producător. 

Până acum am tot vorbit despre Oio Lab și despre ingenioasele lor produse – serurile și uleiurile pentru ten, dar multe dintre voi ne-ați comunicat că aveți anumite îndoieli cu privire la includerea unui produs Oio Lab în rutină. 

Pe scurt și direct – de ce credem în acest brand? Ce ne-a determinat să îl includem în lumea Savage Beauties?

Oio Lab, încă de început a adus produse create prin multă cercetare științifică și utilizarea de ingrediente naturale. Lista de ingrediente este extrem de curată, fără însă a face compromisuri la rezultatele finale ale produsului pe piele.

blank

Vitamina C sau prezența a 14 extracte naturale puternice care combină plantele tradiționale adaptogenice, extracte speciale de ciuperci, extract de Licheni sunt doar câteva exemple de ingrediente ingenioase, testate și alese în urma multor cercetări.

blank

Am ales top 3 produse vedetă care ne-au cucerit și care au
un feedback extrem de bun de la clientele noastre.

Un ulei puternic care promovează uniformizarea pielii și conține o concentrație extraordinară de uleiuri presate la rece cu de Vitamina C avansată, testată clinic, de înaltă calitate și certificată organic, pentru a ajuta la iluminarea și uniformizarea tonului pielii. 

Acest ser-ulei de înaltă performanță este îmbogățit cu o doză de 15% de Vitamina C derivată foarte stabilă, de origine naturală – un ingredient cercetat științific, care ajută la stimularea sintezei de colagen și îmbunătățește tonul neuniform al pielii.

O formulă multifuncțională conține extract fermentat obținut în mod biotehnologic din microorganisme* rezistente la radiații, un ingredient studiat în detaliu, selectat pentru a ajuta la protejarea pielii de impactul negativ al poluării electromagnetice. 

Formulat cu Lumicease®, un ingredient testat clinic pentru pregătirea, protejarea și repararea pielii de daunele provocate de lumina albastră solară și artificială, ajutând la minimizarea principalelor semne de foto-îmbătrânire digitală.

Înglobând știința plantelor și practici sustenabile, acest ulei facial protector cu obiective multiple este îmbogățit cu un complex eco-certificat de Alge, ingrediente active marine și extracte de plante avansate*, selectate cu grijă pentru pielea expusă la stres, poluare, radiații UV, condiții atmosferice extreme și lipsă de somn. 

Bogat în extracte organice de Cardamom și Amarant, acest ulei cu textură catifelată formează un film natural pe piele, conceput ca un scut protector pentru a lăsa pielea refăcută, calmată și strălucitoare. *extracte botanice bogate în nutrienți din Amarant, Chia, Rodie, Cardamom și semințe de Rozmarin obținut prin metode de extragere prietenoase cu mediul înconjurător, cu dioxid de carbon natural (CO₂).

blank

Descoperă mai multe despre Oio Lab și produsele lor ingenioase pe bază de ingrediente naturale pe pagina dedicată brandului. 

Be bold in your skin!

Produs indisponibil momentan, vrei să fii anunțat(ă) când revine în stoc?
blank

Abonare Newsletter

Te-ai abonat cu succes la newsletter-ul Savage Beauties. Bine ai venit în comunitatea noastră! Te vom ține la curent cu toate noutățile din domeniul clean high-end beauty!

O zi frumoasă!

Consent Management Platform by Real Cookie Banner