High End & Clean Beauty

Transport gratuit la comenzi de minim 350 lei

Luminous Foundation

250.00 lei TVA inclus

/ 125L, 8.5g

Disponibil

Transport gratuit la comenzile peste 350 lei

Livrare 1-3 zile lucrătoare

Cod Produs: N/A Categorie:

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

Informații suplimentare

Brands

Cantitate

,

Nuanta

090L, 100L, 110L, 112L, 115L, 117L, 120L, 123L, 125L, 130L, 133L, 135L, 140L, 145L, 150L, 155L, 160L, 165L, 170L

Depășiți bariera dintre îngrijirea pielii și machiaj. Conturează, iluminați și uniformizați tonul pielii. Un fond de ten iluminator care poate fi utilizat și pe post de corector. Aerat, ușor, cu acoperire personalizabilă mică spre medie.

Sporiți-vă strălucirea naturală cu un aspect luminos de durată. Acest fond de ten oferă hidratare datorită uleiului organic de Floarea Soarelui și calmează cu Tămâie, Mir și Lotus. Un fond de ten care acționează precum produsele de îngrijire a pielii, ideal pentru orice situație.

-Aplicați Luminous Foundation pe dosul palmei și încălziți-l cu mișcări circulare. Aplicați direct pe piele. Întindeți cu mișcări circulare folosind pensula Vapour Foundation Brush, dinspre centrul feței spre exterior. Personalizați nivelul de acoperire după preferințe.

-Corector: Luminous Foundation poate fi utilizat pe post de corector pentru zona ochilor sau imperfecțiuni pe orice fond de ten Vapour Beauty. Aplicați-l cu vârful degetelor sub ochi sau utilizați pensula All Over Shadow Brush pentru mai multă precizie și control.

-Conturați pentru definiție și dimensiune. Nuanța 133 este culoarea ideală de contur pentru pielea deschisă la culoare. Pentru pielea medie și închisă la culoare, alegeți o nuanță cu 2-3 tonuri mai închisă decât nuanța care vi se potrivește în mod normal. Utilizați pentru a întuneca linia părului, tâmplele sau sub contului natural al pomeților. 

-Iluminator: alegeți Luminous Foundation într-o nuanță cu două tonuri mai deschisă decât nuanța fondului de ten. Aplicați pe zonele înalte ale feței, cum sunt pomeții și arcul sprâncenelor. 

-Pentru a vă asigura că fondul de ten rezistă pe tot parcursul zilei, aplicați pe piele o mică cantitate de Loose Perfecting Powder după baza de machiaj și înainte de fondul de ten. Apoi, setați fondul de ten cu alt strat de pudră.

-8,5g

-Potrivit pentru toate tipurile de piele.

-Calmează și protejează cu Tămâie, Tulsi și Lotus.

-Floarea Soarelui organică hidratează.

-Nu conține apă.

-Vegan.

-Ceară de albine din surse etice.

-Ambalaj de hârtie din surse etice.

-Netestat pe animale.

-Formulat fără silicon, dimeticonă, poliacrilamidă, etanolamină, pigmenți FD&C, parabeni, nanoparticule, pigmenți iradiați și alte peste 1400 de ingrediente interzise.

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Cera Alba (Beeswax/Cire d’Abeille)*, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil†, Castor Isostearate Beeswax Succinate†, Silica, Tocopherol†, Flavor Oil (Fig)*, Wildcrafted Boswellia Carteri (Frankincense) Gum†, Ocimum Sanctum (Tulsi/Holy Basil) Leaf Extract*, Nelumbo Nucifera (Lotus) Leaf Extract*, May Contain/Peut Contenir +/-: Mica‡; CI 77891/Titanium Dioxide; CI 77491, CI 77492, CI 77499/Iron Oxide

*Organic

†Plant derived

‡ Mineral derived

Transport gratuit la comenzile de peste 350 lei.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Ai nevoie de ajutor?