High End & Clean Beauty

Transport gratuit la comenzi de minim 350 lei

Omorovicza

Copper Peel

561.20 lei TVA inclus

/ 160ml

Disponibil

Transport gratuit

Livrare 1-3 zile lucrătoare

Cod produs: OM13001
Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

Acest tratament spumă din doi pași de la Omorovicza conține o pastă exfoliantă din Sulfat de Cupru creată pentru a calma roșeața, pentru a combate porii măriți și pentru a tonifica pielea în timp ce a două pastă, activatorul luminează tenul și ajută la curățarea celulelor moarte.

Odată ce ambele produse sunt aplicate, formula creează o spumă care întinerește și hidratează pielea, eliberând minerale adânc în epidermă pentru a promova producția de colagen și reînoirea tenului.

Rapid și ușor, beneficiezi de un treatment facial intes chiar la tine acasă.

-Pasul unu: Aplicați pasta exfoliantă din Sulfat de Cupru pe întreaga față, de la frunte până la gât, fără să masați.

-Pasul doi: Aplicați activatorul peste pasta din Sulfat de Cupru, masați cu blândețe spuma albă rezultată de la aplicarea celor două produse, folosind mișcări circulare timp de două minute, apoi clătiți bine.

-Fiecare tub poate fi utilizat pentru două sau trei aplicări. Pentru a sigila tubul, inversați piesa de închidere de la capătul produsului (care se desprinde atunci când deschideți produsul) și utilizați ca opritor.

-Se recomandă utilizarea o dată pe săptămână.

-16 x 8ml/ 0.27fl.oz.

-Conține 16 tuburi pentru 8 aplicări.

-Potrivit pentru pielea uscată, mixtă sau grasă.

-Vegan, nu conține gluten sau ftalați.

-Conține Acid Lactic de origine vegetală nu animală.

Produsele Omorovicza nu conțin parfumuri sau culori sintetice, parabeni și sunt îmbogățite de un amestec puternic obținut din apele vindecătoare bogate în minerale ale Ungariei și sistemul de livrare omologat Hydro Mineral Transference™. Aceasta este combinată cu cele mai alese vitamine, uleiuri esențiale și ingrediente naturale obținute din toate părțile globului.

Ingrediente pastă din Sulfat de Cupru: Cetearyl Ethylhexanoate, Sodium Bicarbonate, Glyceryl Stearate, Sodium Cocoyl Glutamate, Stearyl Heptanoate, Squalane, Cera Alba (Beeswax), Cetearyl Alcohol, Copper Gluconate, Camphor, Salvia Officinale (Sage) Oil, Tocopherol, Mannitol, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Oil, Citronellol, Pelargonium Graveolens (Geranium) Flower Oil, Linalool, Limonene, Geraniol, Yeast Extract.

Ingrediente activator: Aqua (Water), Lactic Acid, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Glycerin, Saccharomyces Ferment Extract, Ethylhexylglycerin, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Chlorella Vulgaris/Lupinus Albus Protein Ferment, Pectin.

Transport gratuit la comenzile de peste 350 lei.

Produse recomandate