High End & Clean Beauty

Transport gratuit la comenzi de minim 350 lei

Clarifying Facial Polish

300.00 lei TVA inclus

/ 45g

Disponibil

Transport gratuit la comenzile peste 350 lei

Livrare 1-3 zile lucrătoare

Cod Produs: NT-SCCFP01 Categorii: , , , ,

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

Informații suplimentare

Brands

Cantitate

Probleme ale tenului

Clarifying Facial Polish combină acțiunea purificatoare a unei soluții de curățare cu beneficiile de înnoire și sporire a luminozității ale unui exfoliant.

Realizat din Cenușă Vulcanică bogată în nutrienți și Argilă Glaciară, acest exfoliant delicat penetrează adânc în piele, extrăgând impuritățile și desfundând porii pentru a da loc unui ten mai ferm și tonifiat. Acidul Salicilic, Acidul Lactic și enzima de Papaya îndepărtează celulele de piele moartă, reducând aspectul de piele fără viață și textura neuniformă. Ovăzul Coloidal și uleiul de Măsline calmează și hidratează. Câteva picături de apă activează pudra transformând-o într-o pastă (pentru a formulă mai blândă, adăugați mai multă apă).

-Turnați jumătate de linguriță de pudră în palma mâinii. Adăugați câțiva stropi de apă și amestecați pentru a obține o consistență cremoasă. (Pont: folosiți mai puțină apă pentru un efect exfoliant mai puternic sau mai multă apă pentru un exfoliant mai delicat).

-Masați cu blândețe pe față și gât folosind mișcări circulare. 

-Evitați zona ochilor.

-Clătiți cu apă călduță.

-Pentru cele mai bune rezultate, urmați cu Balancing Facial Essence pentru a reechilibra pH-ul pielii și a obține o strălucire sănătoasă.

-45g

-Curăță pielea și îndepărtează impuritățile.

-Exfoliază și netezește textura.

-Reduce aspectul de piele fără viață și dimensiunea porilor.

-Sporește absorbția produselor care urmează a fi aplicate.

-Ingrediente cheie: Pământ de Diatomee, Bromelaina, extract de frunză de Eucalipt, Ovăz Coloidal, Cenușă Vulcanică, Argilă Glaciară Kisameet, Acid Salicilic, Niacinamidă.

-Aceste afirmații nu au fost evaluate de Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA). Acest produs nu este conceput pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice formă de boală.

 *Microcrystalline Cellulose, *Oryza Sativa (Rice) Powder, *Sodium Cocoyl Isethionate, *Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, **Solum Diatomeae/Diatomaceous Earth/Terre De Diatomées, *Oryza Sativa (Rice) Starch, *Sodium Lauroyl Glutamate, *Coconut Acid, *Colloidal Oatmeal, *Sodium Isethionate, **Clay, **Volcanic Ash, *Niacinamide, *Silica, *Papain, *Bromelain, *Olea Europaea (Olive) Fruit Extract, *Xylitol, *Mentha Arvensis Leaf Oil, *Eucalyptus Globulus Leaf Oil, *PCA, *Lactic Acid, *Salicylic Acid, Aqua/Water/ Eau, *Potassium Sorbate 

*pe bază de plante **pe bază de minerale sau Argilă. 

Transport gratuit la comenzile de peste 350 lei.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Ai nevoie de ajutor?