High End & Clean Beauty

Transport gratuit la comenzi de minim 350 lei

Skin Gym

Rose Quartz Revi Beauty Roller

295.00 lei TVA inclus

Disponibil

Transport gratuit la comenzile peste 350 lei

Livrare 1-3 zile lucrătoare

Cod produs: SG993
Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

Revigorați-vă aspectul cu instrumentul Revi Beauty Roller de la Skin Gym – conceput cu sfere pentru masaj din Cuarț roz pentru a ajuta la masarea contururilor faciale și a oferi un aspect sculptat natural. Acțiunea de frământare adâncă a acestul instrument luxos mimează efectele unui masaj estetic, dând loc unui aspect temporar mai luminos.

-Folosiți Revi Roller zilnic pentru 5-10 minute pentru o piele radiantă. Urmați antrenamentul de mai jos pentru instrucțiuni mai detaliate. Poate fi utilizat cu ser, ulei sau cremă hidratantă pe pielea curată.

-Față: Realizați mișcări ascendente spre exterior, urmând conturul feței.

-Curățare: Poate fi clătit cu apă. Uscați în totalitate.

-Atenție: În caz că suferiți de alergii la metale sau aveți orice tip de îngrijorare medicală, vă rugăm să vă consultați cu doctorul dumneavostră înainte de a utiliza acest instrument. Orice consecință dăunătoare rezultată din folosirea incorectă sau aplicarea pe alte părți ale copului, neurmând instrucțiunile, sau orice alte aplicații improprii nu sunt responsabilitatea Skin Gym sau ale afiliaților săi. Afirmațiile de mai sus nu au fost evaluate de FDA. Acest produs nu este intenționat ca să diagnostice, trateze, vindece sau să prevină vreo boală.

-Efectele sunt temporare.

-Ideal pentru bărbați și femei.

Transport gratuit la comenzile de peste 350 lei.

Produse recomandate