High End & Clean Beauty

Transport gratuit la comenzi de minim 350 lei

Fortifying Magnesium Soak

160.00 lei TVA inclus

/ 227g

Disponibil

Transport gratuit la comenzile peste 350 lei

Livrare 1-3 zile lucrătoare

Cod Produs: NT-MSTR01 Categorii: , ,

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

Informații suplimentare

Brands

Cantitate

Câștigătoare de premii, sarea de baie Fortifying Magnesium Soak lucrează pe niveluri multiple: ameliorează durerea și senzația de disconfort, detoxifică și hidratează pielea oferind un sentiment de calm și bunăstare.

Infuzată cu Clorură de Magneziu provenit în mod ecologic din mine de sare din munții Himalaya, această sare de baie alină tensiunea și durerea, hrănind corpul cu mineralele de care acesta are nevoie. Enzima de Papaya combate inflamația în timp ce Floarea Pasiunii intensifică proprietățile calmante ale băii. Argila Verde franțuzească detoxifică pielea, extrăgând impuritățile. Ideală pentru seară sau pentru înainte de culcare pentru a promova un somn odihnitor.

-Turnați întreg conținutul în apă caldă și relaxați-vă pentru cel puțin 20 de minute. 

-Pentru a reține beneficiile uleiurilor botanice și a maximiza eficacitatea Magneziului, nu combinați cu alte produse în timpul băii sau după aceasta.

-227g

-Detoxifică și hidratează corpul.

-Ameliorează durerea.

-Susține un sistem imunitar sănătos.

-Îmbunătățește funcționarea nervilor și a mușchilor.

-Calmează durerile de cap și migrenele.

-Accelerează vindecarea vânătăilor.

-Ingrediente cheie: enzimă de Papaya, Clorură de Magneziu, Bromelaina, Argilă Verde Franțuzească.

-Acest produs conține 60mg de extract de Cânepă cu spectru larg. Natureofthings își ia angajamentul de a oferi transparență totală asupra ingredientelor lor, a standardelor de producție, precum și a procesului riguros de control al calității. Fiecare lot de produse este trimis către un laborator de testare licențiat și certificat pentru a testa în mod independent următoarele: putere, solvenți reziduali (vocs), mucegai și metale grele. Puteți accesa și descărca rezultatele curente ale acestui produs pe pagina oficială Natureofthings.

-Aceste afirmații nu au fost evaluate de Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA). Acest produs nu este conceput pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice formă de boală.

**Magnesium Chloride, **Montmorillonite, *Broad Spectrum (Hemp Seed) oil, *Bromelain, *Papain, *Passiflora Incarnata extract, ***Citrus Reticolata (tangerine) Peel oil, ***Elettaria Cardamomum seed oil, ***Lavandula Angustifolia (lavender) oil, ***Pelargonium Graveolens Flower oil, *Caprylic/Capric Triglyceride, *Dimethyl Heptenal

*pe bază de plante **derivat mineral sau din Argilă ***parte din parfumul natural. Parfumurile naturale sunt uleiuri esențiale și izolați, nerezultând din reacții sintetice.

Transport gratuit la comenzile de peste 350 lei.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Ai nevoie de ajutor?