High End & Clean Beauty

Transport gratuit la comenzi de minim 350 lei

Custom Eye & Brow Quad – Earth and Clay

292.00 lei TVA inclus

/ 6.7g

Disponibil

Transport gratuit la comenzile peste 350 lei

Livrare 1-3 zile lucrătoare

Cod Produs: M7-CEBQ001 Categorii: , , , ,

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

Informații suplimentare

Brands

Cantitate

Această paletă conține patru farduri presate, perfect coordinate și cu o textură ușoară, fiind realizate cu pudre certificate organic și Scualan provenit din plante. Aceste nuanțe naturale pot fi folosite pe cont propriu sau pot fi combinate pentru un machiaj sofisticat. Cele patru culori, atent selecționate, includ un bej delicat, un maro rece subtil, un maro clasic cu subton rece și o culoare închisă, aproape neagră, care poate fi utilizată în mod independent sau în combinație cu celelalte tonuri. Puteți folosi nuanța deschisă ca bază sau iluminator, iar celelalte trei farduri pot fi utilizate pentru a defini ochii, sprâncenele sau linia genelor.
Aceste nuanțe pământii vor deveni produsele esențiale pentru iluminare și conturare. Sunt perfecte pentru un machiaj smokey eye rapid, fără a pierde timpul cu selectarea culorilor.

-Fiecare fard poate fi utilizat pe cont propriu sau poate fi amestecat cu celelalte nuanțe pentru a crea culori personalizate.
-Utilizați nuanțele deschise pe pleoape și pe sub sprâncene, nuanțele medii pe pleoape și nuanțele închise pentru a contura și a oferi un efect mai dramatic. Înlăturați excesul de produs înainte de aplicare. Estompați marginile machiajului pentru un aspect mai delicat.
-Definiți linia genelor aplicând una din culorile închise de-a lungul acesteia folosind o pensulă subțire și cu vârf unghiular.
-Pentru a defini sprâncenele, aplicați nuanța favorită sau amestecați-o cu celelalte farduri pentru a obține culoarea potrivită. Periați sprâncenele cu ajutorul unei periuțe pentru sprâncene. Luați fard cu pensula unghiulară și aplicați din centru spre exteriorul sprâncenei cu mișcări ușoare. Începeți cu o cantitate mică de produs și adăugați în funcție de necesitate.

-6.7g
-Praf de Porumb Sticlos organic: lasă pielea netedă și ajută la controlarea luciului.
-Scualan natural pe bază de plante: similar cu uleiul produs de pielea noastră, oferă hidratare, înmoaie și calmează textura pielii.
-Ambalaj principal reutilizabil și reciclabil, pe bază de plante, și recipient din metal.
-Ambalaj secundar reutilizabil și reciclabil din hârtie.
-Durata de depozitare pentru produsul nedesfăcut este de cel puțin 48 de luni.
-Durata de depozitare pentru produsul desfăcut este de cel puțin 24 de luni.
-Păstrați produsele închise corect. Evitați expunerea la lumină directă de soare sau în apropierea surselor de căldură.
-Produs pentru ochi și sprâncene.
-De lungă durată.
-Organic, vegan.
-Netestat pe animale, nu conține talc, silicon, parfum, parabeni.

Mica***, Zea mays (corn) starch*, Magnesium stearate***, Silica***, Octyldodecyl, Stearoyl stearate, Squalane** (plant-based), Glyceryl caprylate***, Lauroyl lysine***, P-anisic acid***, Pentylene glycol***, Cinnamic acid**, Glyceryl undecylenate***, [+/- Ci 77891 (Titanium dioxide) Ci 77491 (Iron oxides), Ci 77492 (Iron Oxides), Ci 77499 (Iron Oxides)]. *Certified Organic **Produs din materiale naturale, neprelucrate ***Produs din materiale naturale culese.

Transport gratuit la comenzile de peste 350 lei.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Ai nevoie de ajutor?